Termeni si conditii

Datorita faptului ca vrem sa creem o atmosfera placuta in unitatea noastra de cazare, am hotarat un cod de conduita pe care va rugam sa-l cititi si respectati. Acest regulament a fost astfel conceput incat sa va oferim dumneavoastra, precum si celorlalti turisti confortul maxim.

 

Sosirea si plecarea

Primirea camerei se poate face începând cu ora  13.30

Eliberarea camerei se va face înainte de ora 10.30

In cazul in care camera nu este eliberata pana la termenul de check-out, ne rezervam dreptul de a solicita achitarea sumei pierdute ca urmare a imposibilitatii de cazare a tursitului ce urma sa ocupe camera.

Primirea camerei mai devreme dar si eliberarea acesteia mai târziu de orele mentionate mai sus este posibila in functie de posibilitatile locale si disponibilitatea camerei si numai cu acordul prealabil al unitatii de cazare.

 

Copii

– 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar asigurat;

– al doilea copil indiferent de vârstă achită taxă pat suplimentar în valoare de 20 ron / noapte.

 

Pat suplimentar

În orice cameră se poate anexa un pat suplimentar pentru copii (pliant), preţul pentru acesta fiind de 20 ron / noapte. Patul suplimentare se poate oferi în limita paturilor suplimentare disponibile în unitate.

 

Rezervare

Rezervarea va fi efectuata imediat ce puteti face dovada platii avansului. Contravaloarea acestuia va fi stabilita in functie de durata sejurului, perioada aleasa, numarul de camere rezervate.

Avansul achitat reprezinta garantia sosirii dumneavoastra si poate varia in functie de perioada solicitata, de numarul de nopti, de numarul de camere precum si de posibilitatea reinchirierii camerei.

 

Anularea rezervarii

Orice anulare  de rezervare se va face numai în scris.

Daca anularea se va face cu mai mult de 20 de zile inaintea datei de cazare, se va returna complet contravaloarea sumei de avans, mai putin taxele bancare in valoare de 10 ron.
Daca anularea se va face in intervalul de 20 pana la 10 zile inaintea datei de cazare, se va returna contravaloarea a 40% din avans, mai putin taxele bancare in valoare de 10 ron.
Daca anularea se va face in intervalul de 10 pana la 5 zile inaintea datei de cazare, se va returna contravaloarea a 20% din avans, mai putin taxele bancare in valoare de 10 ron.
Daca anularea se va face cu mai putin de 5 zile inaintea datei de cazare, avansul nu se va returna.
Modificarea datei de check-in/check-out (mutarea intervalului de cazare)
Modificarea intervalului de cazare se poate face numai in cazul in care unitatea are disponibilitate in perioada solicitata si numai cu achitarea unor diferente ce pot interveni din cauza modificarii planului tarifar sezonier. In cazul in care unitatea nu este in posibilitatea modificarii datei de cazare atunci clientul are optiunea de anulare (vedeţi paragraful ”Anularea rezervării”) sau pastrare a rezervarii cu datele iniţiale. Orice modificare de rezervare se va face numai în scris.

 

Reducerea sejurului

Reducerea sejurului se poate face oricand cu achitarea unei contravalori reprezentand 50% din perioada redusa. Orice modificare a sejurului se va face numai în scris.

 

Tarife si durata minima a sejurului

Tarifele noastre difera în functie de tipul de camera pentru care optati si disponibilitate; in perioadele de aflux maxim de turisti, ne rezervam dreptul de a refuza cazarea pe perioade mai mici de 2 nopti, sau in cazul acceptarii ne rezervam dreptul de a practica alte tarife fata de cele mentionate in oferta; modificarea tarifelor se va face de comun acord, inainte de rezervare.

Tarifele sunt exprimate in RON. Întrucât nu toţi clienţii noştri suportă instalaţiile de aer condiţionat, am decis ca tariful camerei să nu includă şi contravaloarea acestuia; în cazul în care dumneavoastră optaţi pentru o astfel de instalaţie, preţul perceput în plus pe noapte este de 15 ron. În cazul apartamentelor formate din mai multe camere, preţul este direct proporţional cu numărul de camere oferite, iar solicitarea închirierii instalaţiei de aer condiţionat nu poate fi făcută fracţionar pe camere.

 

Fumatul

Nu este permis fumatul în camere, bucatarie, holuri sau sala de mese. Pentru fumatori exista spatii special amenajate, cum ar fi terasele aferente camerelor sau curte. Se va percepe o taxa de salubrizare care este echivalenta cu contravaloarea unei nopti de cazare, pentru camerele în care s-a fumat, iar în cazul refuzului de plată ne rezervăm dreptul de a micşora sejurul cu o noapte de cazare. Nerespectarea locurilor de fumat poate determina pierderea dreptului de sedere in unitatea de cazare, fara obigatia de restituire a banilor achitati. Fumatul în interiorul locaţiei va fi reclamat către poliţie în conformitate cu legea 15/2016.

 

Spatiul de parcare

Parcarea se poate face fata unitatii de cazare. Parcarea este supravegheata video 24/24; cu toate acestea, nu ne asumam nici o responsabilitate legata de autoturismele dumneavoastra.

 

Asistenta speciala

Vila dispune de rampa pentru persoane cu dizabilitati.

 

Oaspeti suplimentari

În cazul în care nu ne informati în prealabil, toate tarifele noastre sunt calculate pentru capacitatea camerei (2 persoane cameră dublă, 3/4 persoane cameră triplă, 4 persoane apartament). Daca doriti sa aveti oaspeti care vor petrece mai mult timp in unitatea de cazare, se va aplica un tarif de 50% din pretul pe camera in perioada respectiva pentru fiecare oaspete.

 

Dispute si reclamatii

Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara în urma aplicarii  politicii vilei noastre, va intra sub jurisdictia tribunalului din Constanta.

 

Modificari ale politicii vilei

Politica vilei poate fi modificata fara a se face notificari în prealabil. Ultima modificare a avut loc la data de 06 Martie 2018.

 

Siguranta dumneavoastra

Pentru a va oferi un concediu ferit de incidente, unitatea este prevazuta cu camere de luat vederi amplasate in locuri de trafic. Deasemenea, unitatea va fi incuiata pe timpul noptii; fiecare camera va avea anexata cheia de la usa unitatii si cheia de la poarta de acces; in cazul in care accesati aceste usi pe timpul noptii, aveti obligativitatea de a le incuia.

 

Facilitatile oferite

Vila ELVA pune la dispozitia turistilor o bucatarie comuna precum si sala de mese aferenta strict pentru preparate usoare. Va rugam sa intretineti curatenia in acest spatiu comun. In cazul in care se prepara mancaruri ce degaja miros puternic precum si mancaruri in cantitati mari, ne rezervam dreptul de a aplica o taxa de salubrizare echivalenta cu o noapte de cazare, iar in cazul refuzului de plata, ne rezervam dreptul de a micsora sejurul clientului cu o noapte de cazare.

Va rugam sa incercati sa faceti diferenta intre o portie de cartofi prajiti si o oala de 20 de litri de ciorba.

 

Animale de companie

Este strict interzis accesul cu animale de companie in curtea sau in incita unitatii de cazare. In cazul incalcarii regulii ne rezervam dreptul de a aplica o taxa de salubrizare echivalenta cu o noapte de cazare, iar in cazul refuzului de plata, ne rezervam dreptul de a micsora sejurul clientului cu o noapte de cazare.

 

Alte conditii

Este interzis accesul in camere cu echipamente de gatit (cuptoare cu microunde, butelii turist). Este interzis fumatul in incinta unitatii de cazare in alte spatii decat cele special destinate fumatului.  Este interzis accesul in unitate cu animale de companie. Orele de liniste sunt cuprinse in intervalul 23:00 – 08:00 si 13:00 – 15:00. Unitatea isi rezerva dreptul de a selecta clientela.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *